Jelentkezés a konferenciára

Állapotüzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Az idei konferencián nem tudunk több regisztrációt fogadni. Amennyiben valaki visszamondja, akkor  szabadul fel hely azok számára, akik szerdáig emailt írnak!

Az beérkezési sorrend alapján tudunk helyet biztosítani. Az emailbe kérjük adjon telefonos elérhetőséget! Szerdán véglegesítjük a résztvevők névsorát!

erzsebet.vajko@gmail.com

 

Kapcsolatban gyógyulni

Kötődési mintáink fejlesztése

Szeretném, hogyha szeretnének, / S lennék valakié, / Lennék valakié." (Ady Endre)

 

Konferencia az Antropos Mentálhygiénés Egyesület, a Magyar Pásztorálpszichológiai Társaság és a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete közös rendezésében

Helyszín: Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont 1092 Budapest, Knézich u. 3-13.
Időpont: 201​8. április 7​. szombat 

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A konferencián maximálisan 200 főt tudunk fogadni, a jelentkezéseket a befizetések beérkezésének sorrendjében rögzítjük. A jelentkezésekkel kapcsolatban felmerült kérdéseket a erzsebet.vajko@gmail.com email címre küldhetik.

Részvételi díj: 2.500 Ft (ebéd igénylése esetén 3.500 Ft). A részvételi díj befizethető postai csekk útján vagy banki átutaláson keresztül, az ​Antropos Mentálhygiénés Egyesület 11786001-20170291 OTP számlaszámára. A csekken történő befizetést választóknak postai csekket küldünk.

Ebéd választék:

A Menü

  • Borsóleves
  • Csirkemell Dubarry módra
    Burgonyapüré
  • Bécsi fánk

B Menu

  • Borsóleves
  • Zöldség nyársak párizsiasan (V)
    Burgonyapüré
  • Bécsi fánk